Tratamentul VelaShape III

Despre procedură

De ce ai nevoie de tratamentul VelaShape III?

Hai sa vedem de ce ai nevoie de VelaShape 3.

Uneori, exercițiile fizice și o alimentație sănătoasă nu sunt suficiente pentru a vă oferi forma și pielea netedă a corpului pe care vi le doriți.

Celulita poate fi frustrantă atunci când ai muncit atât de mult pentru silueta ta. Dacă sunteți nemulțumită de contururile anumitor părți ale corpului dumneavoastră, adresați-vă la ZAEZ MEDICAL și întrebați despre revoluționarul tratament VelaShape.

Comunitatea medicală nu știe exact ce anume cauzează celulita, dar îi cunoaște comportamentul. Femeile sunt mult mai predispuse la apariția celulitei decât bărbații. De fapt, între 80 și 90 la sută dintre femei vor avea celulită la un moment dat în viața lor. Motivul pentru această dispoziție genetică este modul în care grăsimea este distribuită la femei și modul în care țesuturile conjunctive ale femeilor sunt atașate de straturile de grăsime de dedesubt.

Deși este cel mai probabil să afecteze persoanele pe măsură ce îmbătrânesc și/sau se îngrașă, celulita poate fi întâlnită chiar și la persoanele cu vârsta sub 25 de ani și care sunt într-o formă excelentă.

Celulita a fost clasificată într-unul din cele trei stadii, conform scalei de clasificare a celulitei Nurnberger-Muller.

Stadiul 1
Clienții cu acest stadiu nu vor prezenta gropițe atunci când stau în picioare sau întinși. Atunci când își ciupesc zone ale corpului, vor observa un aspect de „coajă de portocală” în zona ciupită.

Stadiul 2
Acești clienți pot observa pete de gropițe de celulită care apar spontan atunci când sunt în picioare. Nu vor vedea niciun semn de aspect de coajă de portocală atunci când sunt întinse.

Stadiul 3
Aceste cliente se confruntă cu un aspect mai sever al celulitei și vor vedea gropițe atât atunci când stau în picioare, cât și când sunt culcate.

Distribuția grăsimii
Femeile sunt mai predispuse să se îngrașe la coapse, șolduri și fese, care sunt zonele în care celulita este cel mai des întâlnită. Bărbații au tendința de a lua în greutate în jurul secțiunii de mijloc, iar această zonă a corpului este mai puțin probabil să aibă celulită.

Creșterea în greutate sau supraponderabilitatea nu este întotdeauna un factor în apariția celulitei, dar poate fi. Unele persoane foarte slabe și active se confruntă, de asemenea, cu ceea ce a fost supranumit “coaja de portocală” din cauza texturii și aspectului său.

Țesutul conjunctiv
În stratul mijlociu al pielii sau dermul, colagenul ține toate celulele pielii noastre împreună. La femei, proteina fibroasă este legată de straturile de grăsime din stratul cel mai profund, hipodermul, fiind dispusă pe verticală. La bărbați, acest țesut este dispus într-o structură încrucișată.

Ancorele verticale la femei sunt mai susceptibile de a lăsa celulele adipoase de jos să iasă în stratul de piele aflat chiar sub suprafață. La bărbați, structura strânsă a țesutului nu permite prea mult spațiu deschis în care grăsimea își poate face loc la suprafață.

Hormoni
O altă teorie despre motivul pentru care femeile sunt mai predispuse să dezvolte celulită se învârte în jurul estrogenului. Atunci când femeile se apropie de menopauză și nivelul de estrogen scade, fluxul sanguin către țesutul conjunctiv scade. Acest lucru face ca stratul mijlociu de fibre de colagen să slăbească, permițând, eventual, ca mai multă grăsime să pătrundă și să apară sub suprafața pielii.

Atunci când îmbătrânim, nivelurile de colagen scad și producția acestuia se diminuează. Femeile care se apropie de menopauză au o scădere mai semnificativă a colagenului. Acest lucru face ca pielea lor să își piardă elasticitatea, să devină mai subțire și să se lase. Această structură slăbită a pielii uneori nu este suficientă pentru a ține la distanță depozitele de grăsime din stratul cel mai profund al pielii lor. Pe măsură ce nivelul de estrogen scade, celulele adipoase se măresc, ceea ce agravează și mai mult problema.

Genetică
Dacă aveți membri ai familiei care suferă de celulită, este posibil să aveți o șansă mai mare de a o dezvolta și dumneavoastră. Genele noastre joacă un rol în viteza metabolismului organismului nostru, în funcționarea sistemului circulator și în distribuția grăsimii. Oricare dintre aceste atribute ar putea fi un factor care să contribuie la apariția celulitei.

Comunitatea medicală nu poate decât să studieze persoanele cu celulită și să găsească puncte comune din care să se inspire pentru a explica dezvoltarea acesteia. Ei au reușit să stabilească anumite corelații, dar este întotdeauna important să ne amintim că corelația nu înseamnă cauzalitate și că nu s-a făcut nicio cercetare reală pentru a stabili sau a dovedi o teorie științifică. Unii dintre factorii de corelație sunt:

 • Fumatul
 • O dietă bogată în grăsimi și carbohidrați
 • Prea multă sare
 • Insuficiente fibre
 • Un stil de viață sedentar
 • Purtarea de haine strâmte care limitează fluxul sanguin
 • Șederea sau statul în picioare într-o singură poziție în mod repetat
 • Tratamente

Există o mulțime de produse și tratamente care pretind fie că îmbunătățesc, fie că elimină celulita. Cremele și loțiunile topice care conțin cofeină sau retinol pretind creșterea fluxului sanguin pentru a reduce aspectul celulitei. S-a constatat că acestea au doar un efect minim asupra aspectului celulitei, fără niciun efect asupra circumferinței zonei.

Există un tratament inovator care obține rezultate spectaculoase pentru clienții care caută reducerea celulitei și a circumferinței, redând în același timp un contur mai tineresc: VelaShape.

Tratamentul VelaShape este un tratament nechirurgical, neinvaziv de remodelare corporală care s-a dovedit eficient în:

 • Reducerea depozitelor localizate de grăsime.
 • Netezirea și reducerea aspectului celulitei.


Tonifierea pielii

Clienților le place faptul că pot obține rezultate transformatoare fără cheltuielile sau timpul de nefuncționare al liposucției sau al altor intervenții chirurgicale invazive. De asemenea, rezultatele nu depind de dieta de slăbire. Acest tratament utilizează o combinație de tehnologii pentru a contura zonele corpului dumneavoastră care au fost rezistente la dietă și la exerciții fizice.

Tratamentul VelaShape combină mai multe modalități de succes într-un singur tratament transformator. Această terapie utilizează lumina infraroșie, radiofrecvența bipolară, vidul și masajul mecanic pentru a provoca o încălzire blândă și profundă a fibrelor de colagen din dermă, a celulelor adipoase și a țesuturilor conjunctive din jurul acestora. Această încălzire și vacuum simultane stimulează procesul natural de vindecare al organismului dumneavoastră și stimulează producția de colagen. Când veți avea fibre de colagen mai puternice și o elasticitate crescută, veți experimenta o strângere a pielii, o reducere a volumului zonei tratate și o îmbunătățire generală a structurii și texturii pielii. Acest lucru duce la reducerea umflăturilor de grăsime, iar mulți clienți constată că pot purta o mărime mai mică de haine.

Numai medicul dumneavoastră poate determina ce zone de îngrijorare ar fi cel mai bine tratate prin această terapie. Acest tratament este conceput pentru a se adresa atât zonelor mari, cât și celor mici de pe corp, astfel încât poate fi o soluție fantastică pentru celulită și depozitele de grăsime găsite pe:

 • Coapse
 • Fese
 • Mânerele dragostei
 • Abdomen
 • Șolduri
 • Spate
 • Brațe
 • Gât
 • Bărbie

De la început până la sfârșit, experiența VelaShape este una confortabilă și pozitivă. Clienții sunt încântați de proces și, bineînțeles, de rezultate.

Consultație
În timpul acestei întâlniri cu medicul dumneavoastră, veți discuta despre zonele care vă preocupă și despre rezultatele pe care doriți să le obțineți. Medicul dumneavoastră va examina potențialele zone de tratament pentru a evalua care tratament ar fi cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Veți trece în revistă istoricul sănătății dumneavoastră, antecedentele medicale, alergiile și orice alte tratamente sau proceduri pe care le-ați efectuat. Odată ce ați decis amândoi că aceasta este alegerea potrivită pentru dumneavoastră, nu mai aveți de făcut nicio pregătire înainte de acest tratament non-invaziv. În cazul în care există instrucțiuni specifice unice pentru dumneavoastră, acestea vă vor fi oferite în timpul acestei consultații.

În timpul tratamentului
Majoritatea clienților descriu tratamentul propriu-zis ca fiind confortabil și, în general, este foarte bine tolerat. Radiofrecvența și lumina infraroșie vor viza cu precizie depozitele de grăsime și camerele de sub piele. Veți simți senzația de vid și acțiunea de masaj a dispozitivului.

Clienții descriu acest tratament ca fiind ca și cum ar primi un masaj tisular profund cu căldură.

După tratament
Veți putea reveni imediat la rutina dvs. normală după tratament, deoarece nu există timp de repaus. Este posibil să simțiți o senzație de căldură la nivelul pielii timp de câteva ore, iar acest lucru este normal. Durata tratamentului va varia în funcție de zonele pe care le efectuați. Cele mai multe programări durează în jur de 30 de minute.

De câte ședințe voi avea nevoie?
Numărul de ședințe de care veți avea nevoie pentru a obține rezultatele pe care le căutați va depinde de starea pielii dumneavoastră, de rezultatele pe care doriți să le obțineți și de modul în care organismul dumneavoastră răspunde la tratament.

Majoritatea clienților încep cu trei ședințe de tratament, dar pot alege până la șase pentru a-și maximiza rezultatele. Nevoile fiecărui client sunt diferite.

La ce distanță ar trebui să fie tratamentele?
Fiecare dintre programările dvs. va fi programată la aproximativ două săptămâni – o lună distanță una de cealaltă. Acest lucru va permite corpului dumneavoastră să se vindece și să producă mai mult colagen.

Majoritatea clienților vor vedea rezultatele după a treia ședință, la aproximativ șase săptămâni de la primul tratament. Rezultatele sunt graduale și cumulative. Rezultatele dvs. vor continua să se îmbunătățească, cele mai bune rezultate fiind cele mai evidente la două-trei luni după ultimul tratament. Acesta este momentul în care reducerea circumferinței și a celulitei va fi cea mai semnificativă. Este posibil să vedeți rezultate precum:

 • O netezire a aspectului de coajă de portocală al celulitei
 • Un contur neted în locul unde se aflau zonele problematice
 • O piele mai întinsă
 • Reducerea denivelărilor de grăsime locală
 • Reducerea circumferinței zonei de tratament


Clienții se pot aștepta să piardă între 0,5 și 5 cm în circumferință după tratament, mulți dintre ei purtând chiar o mărime mai mică la haine, în funcție de zona tratată. Rezultatele individuale variază. Se recomandă ca, odată ce ați atins rezultatele optime, să veniți pentru tratamente de urmărire sau de întreținere la fiecare una până la trei luni, în funcție de răspunsul organismului dumneavoastră la tratament.

Ce pot face pentru a-mi menține rezultatele?
Persoanele care urmează un stil de viață sănătos sunt cele mai în măsură să își prelungească sau să își mențină rezultatele. O dietă săracă în grăsimi, carbohidrați și zahăr, menținând în același timp o rutină de exerciții fizice, vă va ajuta să vă mențineți la o greutate constantă pentru a evita extinderea celulelor adipoase.

La fel ca toate tratamentele nechirurgicale, rezultatele sunt temporare dacă nu urmați rutina recomandată de medicul dumneavoastră de ședințe de urmărire. Clienții consecvenți în programarea acestor programări se bucură de cele mai multe rezultate fără cusur.

Cine este un bun candidat?
Numai medicul dumneavoastră poate decide dacă acesta este tratamentul potrivit pentru dumneavoastră. Dacă aveți o stare de sănătate în general bună și doriți să îmbunătățiți aspectul celulitei, reducând în același timp umflăturile de grăsime și circumferința zonelor cu probleme, acesta ar putea fi soluția perfectă. Acesta este conceput pentru a fi sigur pentru toate tipurile și tonurile de piele.

Acest tratament nu este conceput pentru a fi un instrument de pierdere în greutate. Deși este posibil să pierdeți circumferința, nu trebuie să vă așteptați să pierdeți o cantitate semnificativă de greutate. Discutați cu medicul dumneavoastră despre rezultatele la care vă puteți aștepta.

Totul pentru tine

Contactează-ne acum!​

Contactează-ne pentru mai multe detalii sau pentru o programare
Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completand campurile de mai jos. Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Cererea de programare a fost trimisă! Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Odată cu acceptarea cookie-urilor, se acceptă și politica de confidențialitate. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-urile click aici.