Lifting Facial cu Fire Resorbabile (PDO)

Despre procedură

Ce este Lifting-ul Facial cu Fire Resorbabile?

Lifting fire PDO este o tehnica nechirurgicala prin care se poate redobandi aspectul tanar al fetei si corpului, prin liftingul și tonifierea pielii care și-a pierdut elasticitatea, în același timp cu stimularea producției locale de colagen.

Procedura de lifting utilizează fire premium confectionate din polydioxanona (PDO), care vor fi absorbite după proliferarea colagenului. Confera un aspect natural si intinerit fetei si corpului, după un tratament simplu și eficient.

Cost procedură Lifting Facial cu Fire Resorbabile

Lifting Facial PDO

Cu Fire Resorbabile
500 LEI
  • Contur buze

Unde putem utiliza firele resorbabile PDO?

La nivelul feței pentru tratarea ridurilor fruntii sau obrajilor, pentru liftingul sprancenelor, rejuvenarea pleoapelor, ameliorarea santurilor nazogeniene pronuntate si a liniilor marioneta, liftingul obrajilor căzuți și a liniei mandibulei

La nivelul corpului pentru ameliorarea ridurilor gâtului și decolteului, a tesuturilor ptozate ale corpului, tratamentul aspectului neuniform după lipoaspiratie

Înaintea intervenției de lifting ce utilizează fire PDO este important sa se evalueze: aspectul și calitatea pielii (grosime, textura, elasticitate), existența unor afectiuni concomitente sau a unor tratamente medicale in curs.

Intervenția se face de obicei după aplicarea unei creme anestezice. Procedura durează mai puțin de o ora. Efectele se vad imediat și constau în liftingul tesuturilor ptozate, intinerirea pielii, netezirea ridurilor. Rezultatele se mențin mai mult de 1 an, dar pentru întreținere, intervenția trebuie repetata.

Pentru ca firele PDO se introduc folosind ace fine, nu vom avea cicatrici sau tăieturi. Firele nu sunt vizibile și nu se simt prin piele. Firele încurajează producția de colagen nou în piele, care restaurează aspectul intinerit al feței. Dezvoltarea colagenului nou este ceea ce susține și menține rezultatele liftingului.

Recuperarea după intervenția ce utilizează firele PDO este rapidă. Va puteți confrunta cu invinetirea ușoară a pielii precum și cu o senzatie de tensiune la nivelul zonei tratate, timp de cateva zile, dar va veți putea relua imediat activitățile uzuale.

Totul pentru tine

Contactează-ne acum!​

Contactează-ne pentru mai multe detalii sau pentru o programare

Cost procedură Toxina Botulinică

Toxina botulinică

Botox (Vistabel)
750 LEI
  • 1 zonă

Toxina botulinică

Botox (Vistabel)
900 LEI
  • 2 zone

Toxina botulinică

Botox (Vistabel)
1100 LEI
  • 3 zone (1 flacon)
Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completand campurile de mai jos. Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Cererea de programare a fost trimisă! Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.