HArmonyCa®

Despre procedură

Ce este HArmonyCa?

HarmonyCa este un filler dermal hibrid cu acțiune dublă! Îmbunătățește structura pielii și, în același timp, oferă un efect de lifting.

Allergan Aesthetics, una dintre cele mai renumite companii din lumea medicinei estetice și antiîmbătrânire, renumită pentru fillerul JUVÉDERM, a conceput și primul său filler dermal hibrid HarmonyCa. De ce hibrid și ce înseamnă cu adevărat?
Răspunsul se află chiar în numele fillerului. HarmonyCa este o combinație a două componente puternice într-un singur produs: acidul hialuronic (HA-hyaluronic acid), de unde HA la începutul numelui și hidroxiapatita de calciu care se află la sfârșitul cuvântului ca CA ( Calcium Hydroxyapatite). Mai exact, acțiunea comună a acestor două substanțe permite un dublu efect – îmbunătățirea calității pielii și liftingul, adică volumul și tonusul ferm al pielii.

Pe măsură ce îmbătrânim, este firesc ca pielea noastră să își piardă o parte din elasticitatea și suplețea tinereții, prin pierderea colagenului, a elastinei și modificări ale țesutului subcutanat. Acest lucru este vizibil mai ales pe treimea inferioară a feței și pe obraji. Concret, pielea și structurile subcutanate – țesutul gras, ligamentele, mușchii, încep să se lase și să se schimbe, apar ridurile și se pierd contururile feței. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă reda aspectul tineresc, atunci HarmonyCa ar putea fi o soluție excelentă pentru dumneavoastră. HarmonyCa este un material de umplere eficient care poate fi utilizat pentru a reda suplețea pielii, precum și volumul maxilarului, obrajilor și altor părți ale feței.

Știm deja că acidul hialuronic este un ingredient natural al corpului nostru, că este responsabil pentru aspectul hidratat, întins și „plin” al pielii și că, atunci când este reticulat sub formă de gel, conferă volum țesutului subcutanat. Astfel poate fi folosit pentru a umple buzele, pomeții, obrajii, precum și toate celelalte părți ale feței unde există o pierdere de volum și contururi.
O altă componentă, hidroxiapatita de calciu (CaHa), se găsește, de asemenea, în corpul nostru. Este un mineral natural care alcătuiește cea mai mare parte a structurii osoase și este complet biocompatibil. Este cunoscut de mult timp în știință ca stimulator de colagen , adică ca o substanță care stimulează crearea naturală de colagen și elastină. Iar fibrele de colagen și elastină sunt exact cele care fac ca pielea să fie întinsă, fermă și elastică.

Ceea ce deosebește fillerul dermic HArmonyCa de altele este combinația de hidroxiapatită de calciu cu acid hialuronic reticulat într-o singură seringă. Gelul hialuronic conferă volum țesutului subcutanat și are un efect de lifting imediat, care se observă imediat după tratament. Hidroxiapatita de calciu asigură un efect pe termen lung. Acesta stimulează treptat fibroblastele pentru a crește producția de colagen și elastină noi și, pe lângă volum, pielea capătă un tonus ferm și întins. Descompunerea umpluturii apare simultan cu producția de colagen nou, ceea ce duce la un aspect complet natural, întinerit pe termen lung.

Cu HArmonyCa filler corectăm în primul rând părțile exterioare ale feței – obrajii și pomeții, treimea inferioară a feței – bărbia și linia maxilarului, pielea feței și corpul mâinilor. Nu este destinat pentru umplerea buzelor, a cearcănelor sau pentru întinerirea gâtului și a decolteului.

  • pierderea elasticității și a tonusului pielii
  • la persoanele cu semne pronunțate de îmbătrânire
  • pentru a compensa pierderea de tonus și volum a țesutului moale subcutanat (pomeți, obraji, treimea inferioară a feței)
  • pentru a îmbunătăți calitatea pielii și a reduce ridurile.

Datorită acidului hialuronic reticulat, efectul de ridicare imediată și de volum este vizibil imediat. Prin stimularea fibroblastelor, hidroxiapatita de calciu permite producerea de noi fibre de colagen, deja la aproximativ 7 zile după tratament. În acest fel, obținem efecte duble – umplerea imediată a zonei dorite și creșterea producției de colagen în timp. Conform studiilor clinice, rezultatele tratamentului pot dura până la 19 luni.

Efectele la care vă puteți aștepta sunt:

  • Volumetria și un aspect odihnit și proaspăt sunt redate feței,
    treimea inferioară a feței este întinsă și contururile sunt evidențiate,
  • Calitatea pielii este îmbunătățită, aceasta este fermă și elastică la atingere,
  • Și foarte important – aspectul natural și expresia facială vă sunt păstrate.

În primul rând, aplicăm o cremă anestezică pe piele pentru a face tratamentul cât mai confortabil pentru pacienții noștri. În plus, substanța de umplere HArmonyCa conține și lidocaină, menită să reducă disconfortul în timpul tratamentului. Injectăm produsul în cele mai profunde straturi ale pielii și ale țesutului subcutanat. În același timp, folosim și o canulă, ceea ce minimizează posibilitatea apariției de vânătăi.

Pe baza stării pielii dumneavoastră și a dorințelor dumneavoastră, după examinare convenim asupra cantității necesare de filler HArmonyCa.

În general se folosesc 2 seringi HArmonyCa în prima ședință. Se poate repeta după 9 – 12 luni pentru a maximiza efectele pe termen lung.

Este posibilă apariția unor umflături și vânătăi minore, care sunt temporare și dispar în câteva zile. Aici trebuie să vă facem o recomandare importantă. Atunci când faceți tratamente care presupun injectarea unor produse precum filler hialuronic, botox sau skinboosters, trebuie să le planificați cu cel puțin 10 zile înainte de sărbătorile și evenimentele importante. În acest fel, vă veți asigura că fața și pielea dumneavoastră vor străluci în toată splendoarea, deoarece umflăturile s-au retras complet.
După tratament, evitați machiajul, activitățile fizice intense, expunerea la soare și sauna timp de 24 de ore.

Contraindicațiile sunt sarcina, alăptarea, infecțiile acute ale pielii, hipersensibilitatea la unele dintre componentele fillerului , boli maligne.

HArmonyCa este un filler dermic care este recomandat tuturor celor care caută o modalitate sigură de a obține efectul de volum și lifting al feței și a tonusului pielii. Realizat cu acid hialuronic și hidroxiapatită de calciu, fillerul HArmonyCa este, de asemenea, o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție pe termen lung pentru a încetini îmbătrânirea și deteriorarea pielii. Efectul dublu permite umplerea și prospețimea feței, în timp ce creșterea colagenului contribuie la aspectul întins al pielii. Rezultatul general este o piele întinerită, contururi clare și o față care arată și se mișcă natural.

HArmonyCa

1500 LEI
  • 1 seringa 1,25 ML

Totul pentru tine

Contactează-ne acum!​

Contactează-ne pentru mai multe detalii sau pentru o programare
Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completand campurile de mai jos. Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Cererea de programare a fost trimisă! Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.