Peeling chimic

Despre procedură

Ce este Peeling-ul chimic?

Peeling chimic – reprezintă o distrugere controlată a straturilor superficiale ale pielii, realizată prin aplicarea pe suprafața acesteia a unor substanțe chimice, cel mai frecvent acizi. Astfel, este stimulată formarea de noi celule epidermice, fibre de colagen și elastină, și substanță fundamentală bogată în acid hialuronic, reînnoind pielea și permițând produselor aplicate ulterior să penetreze mai profund și să lucreze mai eficient.

Unele dintre peelingurile noastre au nevoie de o singură aplicare, oferind rezultate rapide, în aproximativ o săptămână, în timp ce altele au nevoie de aplicări repetate, începând cu o concentrație mai mică și urcând până la doze mai puternice. În urma consultației se stabilește care tip de peeling este cel mai potrivit pentru a obține rezultatele dorite.

Perioada de recuperare depinde de tipul de peeling folosit și de adâncimea sa. Cu cât profunzimea este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai spectaculoase, dar și posibilitatea apariției complicațiilor, precum și perioada de recuperare sunt mai mari. Procedura din cabinet durează 10-20 de minute și este importantă, însă pentru obținerea rezultatelor satisfăcătoare si prevenirea complicațiilor, îngrijirea de acasă este esentială.

Cost procedură Peeling Chimic

Peeling

chimic
300 LEI
 • SUPERFICIAL

Peeling

chimic
450 LEI
 • MEDIU

Peeling

chimic
700 LEI
 • FENOL

Peeling

chimic
300 LEI
 • ANTIACNEIC

Peeling

chimic
300 LEI
 • CEARCĂNE
Peelingul superficial îndepărtează straturile medii și superioare ale epidermului și este destinat netezirii pielii aspre și uscate, îmbunătățirii texturii pielii agresate de soare, problemelor de pigmentare neuniformă și melasmei. Recuperarea este în general rapidă, în majoritatea cazurilor implicând descuamări +/- iritații minore în următoarele zile. De obicei, nu este necesară o perioada de recuperare și folosind o crema de protecție solară, vă puteți întoarce la activitățile obișnuite. Este indicat și tonurilor de piele mai întunecate. Se recomandă o serie de tratamente spațiate pe o perioada de timp pentru obținerea rezultatelor dorite.
Peelingul mediu: țintele acestuia sunt epidermul si dermul superficial. Se folosește o concentrație mai puternică de acizi, care produc o descuamare mai importantă și mai prelungită (între 5-7 zile). Imediat după tratament pielea este roșie și ocazional umflată, după o zi devine brună, iar după 2-4 zile începe procesul de descuamare. Este cel mai uzitat tip de peeling în cabinetele medicale. Printre indicațiile sale se numără: acneea, în aproape toate stadiile, petele pigmentare, cicatricile, uneori vergeturile și, desigur, ștergerea ridurilor superficiale.

Peelingul profund, are cele mai spectaculoase rezultate. Este recomandat pentru tratamentul ridurilor, cicatricilor, petelor pigmentare profunde și în unele cazuri, a leziunilor precanceroase. Ținta peelingului profund este dermul, fiind necesară anestezia generală pentru a combate senzațiile de arsură și durere. În urma procedurii pielea devine roșie, umflată, formându-se vezicule si bule.

Se pot forma cruste si fața devine brună imediat după aplicație. Se vor pierde multe straturi ale pielii într-un interval de 1-2 săptămâni. Temporar, pielea cea nouă va prezenta aspectul și simptomele determinate de o arsură solară, acestea diminuându-se progresiv, cu redobândirea treptată a aspectului normal al tenului.

Pe lângă peeling chimic, efectuăm în clinica noastră și peeling LASER, care acționează prin vaporizarea straturilor superficiale ale pielii. În mare, acesta are aceleași indicații ca și peelingul chimic mediu, cu deosebirea că efectul de restructurare a dermului este mult mai bun și mai prelungit. Necesită anestezie locală.

 • acnee.
 • tulburari de pigmentare, melasma.
 • textura neuniformă a tenului.
 • riduri, ritide.
 • cicatrici postacneice.
 • restructurare a tenului fotoîmbătrânit.
 • hiperkeratoză foliculară.

Totul pentru tine

Contactează-ne acum!​

Contactează-ne pentru mai multe detalii sau pentru o programare
Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completand campurile de mai jos. Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Cererea de programare a fost trimisă! Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.