Mezoterapie cu Exozomi

Despre procedură

Ce sunt Exozomii?

Exozomii sunt particule care sunt eliberate în mod natural din celule, în special din celulele stem.  Ele transportă informații genetice, proteine, factori de creștere multipli și ARN mesager.  Exozomii sunt responsabili pentru comunicarea dintre celule ca celule mesager și au capacitatea de a activa propriile celule pentru a funcționa la fel de activ și eficient ca celulele tinerilor.

Exozomii au funcții puternice de reparare și regenerare a celulelor stem.

Cost procedură Mezoterapie cu Exozomi

Mezoterapie cu Exozomi

1500 LEI
 • Față / Scalp

Mezoterapie cu Exozomi

2000 LEI
 • Față & Gât

Exozomii conțin multe dintre aceleași funcții importante ale celulelor stem, dar sunt diferiți.

Utilizarea celulelor stem a devenit populară la începutul anilor 2000. De-a lungul timpului, a devenit clar că celulele stem adulte rareori facilitează creșterea țesuturilor noi.  Cu toate acestea, ele pot fi extrem de benefice pentru semnalizarea celulară.  Celulele care vor vindeca corpul sunt considerate a fi deja acolo, dar au nevoie de semnalele adecvate.  Știința ne arată acum că exozomii sunt o modalitate eficientă pentru celulele stem de a livra aceste semnale.

Exozomii au proprietăți regenerative, antiinflamatorii și imunomodulatoare dovedite științific și sunt de 1000 de ori mai puternici decât plasma bogată în trombocite (PRP).

 • Piele Întinerită vizibil
 • Strângerea globală a pielii pe față și gât, rezultând un lifting uniform (exosomii activează celulele pielii pentru a produce până la 600% mai mult colagen și 300% mai mult elastină.)
 • Strălucirea pielii
 • Îmbunătățirea ridurilor, a sănătății pielii, a hidratării, a porilor deschiși și a strălucirii pielii
 • Corectarea hiperpigmentării, cercurilor întunecate ale ochilor și melasmei
 • Reducerea roșeții și inflamației pielii (rozacee și acnee, dermatită, psoriazis)
 • Reconstrucția barierei cutanate în eczeme
 • Îmbunătățirea vindecării rănilor și cicatricilor
 • Promovează creșterea părului în toate condițiile de pierdere a părului
 • Îmbunătățește starea scalpului

O cincime din populație suferă de căderea părului cauzată nu numai de ereditate sau îmbătrânire, ci și de diverși factori precum stresul, oboseala, malnutriția, dezechilibrul hormonal și imunitatea.  Este nevoie de îngrijire profesională pentru a face față unor cauze diverse și complexe.

Exozomii folosiți de clinicile noastre conțin 800 tipuri de proteine, 1000 peptide, antioxidanți și 373 lipide.

Permite un alt nivel de îngrijire puternică a părului și scalpului.

Exozomii pot fi utilizați pentru a regenera căderea părului datorită conținutului lor bogat de factori de creștere.  Atunci când se aplică exozomul, acesta va declanșa vindecarea, stimularea celulară și regenerarea naturală a foliculilor de păr.

Prima etapă a acestui tratament este consultația.  Înainte de a începe orice procedură medicală, consultația este foarte importantă.  Veți discuta cu medicii noștri despre istoricul posibilelor afecțiuni de sănătate care ar putea avea un impact asupra pielii/ părului și ne va ajuta să determinăm protocolul de administrare a exozomilor.  Medicul vă va explica în detaliu procedura, îngrijirea ulterioară și intervalul de timp pentru rezultatele așteptate.

Se aplică o cremă înainte de tratament pentru a reduce orice intoleranță la durere pentru piele. Tratamentul este aplicat prin mezoterapie cu Dermapen 4 pentru a maximiza rezultatele și a suprastimula pielea/scalpul.

Terapia cu exozomi reprezintă urmatoarea generație de tratamente puternice pentru îmbătrânire, afecțiuni inflamatorii ale pielii și căderea parului, utilizand funcțiile regenerative extraordinare ale exozomilor derivați din celule stem. 

Totul pentru tine

Contactează-ne acum!​

Contactează-ne pentru mai multe detalii sau pentru o programare
Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completand campurile de mai jos. Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Cererea de programare a fost trimisă! Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.