Peeling COSMELAN

Reduce aspectul pigmentării cu până la 95%

cosmelan

Peelingul Cosmelan vizează, tratează și reduce pigmentarea cu o acțiune unică, dublă. Reglând sursa de pigmentare și țintind melanina existentă formată, Cosmelan ajută la reducerea apariției petelor întunecate, pete și neregularități de pigmentare.

Programul nostru de pigmentare Cosmelan cuprinde tratamente în clinică, urmate de șase luni de aplicare dedicată a produsului acasă. Fiecare pas este cheia pentru tratarea completă și eficientă a problemei de pigmentare. După o analiză aprofundată a pielii și o consultare cu experții noștri cutanați, vă puteți începe călătoria Cosmelan.

 

Rezultate COSMELAN

Previous
Next

Programul COSMELAN

[cu 4 săptămâni înainte] Începeți pregătirea pielii folosind produsele recomandate de îngrijire a pielii.

[Ziua tratamentului] Masca Cosmelan 1 se aplică în clinică și se îndepărtează acasă 8-12 ore mai târziu, conform instrucțiunilor medicului. Urmează aplicarea produsului de recuperare pentru următoarele 72 de ore.

[3 zile după] Se efectuează analiza tenului si se fac poze pentru a monitoriza progresia tratamentului.

[6 luni după] Depigmentarea continuă cu aplicarea acasă a produselor Home Essentials Pack. Sunt furnizate instrucțiuni detaliate, pas cu pas.

Întrebări frecvente

Peelingul Cosmelan are o depigmentare cu acțiune rapidă și un efect de exfoliere blând și poate fi utilizată pe toate fototipurile de piele, chiar si pe cel la închis la culoare.

Excelența demonstrată în ceea ce privește siguranța pielii, combinată cu standardele stricte de calitate ale clinicilor noastre și îndrumările experților, vă vor asigura că vedeți rezultate vizibile și de lungă durată încă din prima săptămână de tratament și în continuare.

Programul de depigmentare este un angajament de 7 luni pentru pielea ta! Începe cu 4 săptămâni de pregătire a pielii acasă, urmate de aplicarea în clinică a măștii Cosmelan (Peel) – care este un tratament rapid și eficient de 30 de minute. Acesta este lăsat pe piele pentru timpul necesar (8-12 ore, conform fototipului pielii și instruit de medicul dumneavoastră) și îndepărtat acasă. Cele 6 luni rămase din programul dumneavoastră sunt finalizate în mare parte în confortul propriei case.

Este necesară o singură rundă a Programului de depigmentare pentru a vedea rezultate dramatice în reducerea pigmentării nedorite. În funcție de severitatea sau cauza de bază a pigmentării, pot fi efectuate tratamente suplimentare la 6 luni pentru a gestiona recurența.

Nu, peelingul ar trebui folosit doar pentru tratarea zonei feței.

Pacienții noștri vor primi instrucțiuni detaliate, pas cu pas, cu privire la cerințele înainte și post-îngrijire și vor fi sprijiniți de îndrumarea expertă a medicului pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Puteți începe tratamente injectabile în zona feței la trei (3) luni după masca aplicată în clinică.

Da, peelingul Cosmelan este recomandat în orice anotimp. Asta îl face și un peeling atât de indrăgit, pe lângă rezultatele spectaculoase pe care le oferă, cu timp minim de recuperare.

Preț peeling Cosmelan

Pachet complet
2400 lei Tratament unic
  • Consult inițial
  • Tratament în clinică
  • Kit tratament pentru acasă
Popular

Video de prezentare