injectare acid hialuronic

Injectare Acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță prezentă în mod natural în dermul tuturor organismelor vii . Are rolul de a menține nivelul de hidratare, elasticitatea pielii și a articulațiilor. Pe măsura trecerii anilor, capacitatea corpului de a produce acid hialuronic scade treptat și apar ridurile.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Atât injecțiile cu Botox, cât și cele cu acid hialuronic sunt numite “lunch-break therapies”. Tratamente care nu necesită pregătire prealabilă, durează mai puțin de o oră și în urma cărora îți poți relua activitatea zilnică. Însă, spre deosebire de toxina botulinică, acidul hialuronic este o substanta de umplere (filler dermic).

Astfel, acidul hialuronic este utilizat, în special, pentru : umplerea ridurilor nazo-geniene, redobândirea volumului și conturului facial, estomparea cearcănelor și a aspectului de „ochi obosit“, volumizarea și hidratarea buzelor.

În clinica noastra  se utilizează un acid hialuronic cu proprietăți reologice deosebite. Acesta are cea mai bună integrare în țesut și este injectat printr-o tehnică specială.

Rezultatele sunt imediate, obtinându-se un aspect natural care poate dura până la 18 luni.

RISCURI Injectare Acid Hialuronic

În urma injectării acidului hialuronic, pot apărea: hipersensibilitate, înroșire și mâncărime temporară, hematoame, umflături, precum și un efect slab de umplere.

Ca în orice injectare, există și riscul asociat de infecție. Insă un medic cu experiență în utilizarea fillerelor faciale nu doar că va recomanda tratamentul adecvat, dar va reuși să minimizeze efectele secundare produse de acest tratament, care este, în general, bine tolerat de organism.

Urmareste-ne pe Facebook dand click AICI.

Lista preturi