Bio-lifting Plasma Gel

Despre procedură

Ce este Bio-lifting cu Plasma Gel ?

Bio-liftingul cu plasma gel este un tratament estetic avansat non-chirurgical conceput pentru a întineri pielea și pentru a promova un aspect mai tineresc, prin stimularea naturala a colagenului propriu si refacerea a volumetriei faciale. Această procedură inovatoare valorifică proprietățile regenerative ale plasmei sanguine a pacientului pentru a stimula vindecarea naturală și producția de colagen, rezultând o piele mai fermă, mai strânsă și mai radiantă. Bio-ridicarea cu gel de plasmă este adesea căutată pentru capacitatea sa de a aborda liniile fine, ridurile și laxitatea generală a pielii, oferind o alternativă sigură și eficientă la procedurile chirurgicale mai invazive.

Cost procedură Bio-lifting Plasma Gel

Bio-lifting Plasma Gel

MINI
1600 LEI
  • Revolumizare 5 ml

Bio-lifting Plasma Gel

MAXI
2200 LEI
  • Revolumizare 10 ml
BIO LIFTING PLASMA GEL

Procesul de bio-ridicare începe cu recoltarea unei probe de sânge a pacientului, la fel ca într-un test de sânge de rutină. Acest eșantion este apoi rotit într-o centrifugă pentru a izola plasma bogată în trombocite (PRP), care conține o concentrație ridicată de factori de creștere și alte proteine bioactive esențiale pentru repararea și regenerarea țesuturilor. Odată ce PRP este obținut, acesta se transferă într-un aparat care transformă plasma în gel.

 

Următorul pas implică aplicarea acestui gel de plasmă în zonele vizate ale feței, cum ar fi obrajii, linia maxilarului și în jurul ochilor. Ca urmare, elasticitatea și tonusul pielii sunt îmbunătățite treptat, ceea ce duce la un ten mai tineresc și mai vibrant.

Bio-liftingul cu plasma gel oferă o gamă largă de beneficii pentru persoanele care caută întinerirea non-invazivă a pielii. Unele dintre avantajele cheie ale acestui tratament includ:

  1. Întinerire naturală: Prin utilizarea mecanismelor proprii de vindecare ale organismului, bio-lifting cu gel de plasmă promovează întinerirea naturală a pielii fără a fi nevoie de substanțe sintetice sau materiale străine.
  1. Liniile fine și ridurile diminuate: Factorii de creștere prezenți în gelul de plasmă ajută la minimizarea aspectului liniilor fine și a ridurilor, ducând la o textură mai fină și mai rafinată a pielii.
  1. Îmbunătățirea fermității pielii: Stimularea producției de colagen și elastină ajută la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, ducând la un profil facial mai ridicat și conturat.
  1. Perioadă de recuperare minimă: Spre deosebire de procedurile chirurgicale, bio-liftingul cu plasma gel implică de obicei un timp minim de recuperare, permițând pacienților să-și reia activitățile zilnice la scurt timp după tratament.
  1. Rezultate de lungă durată : Cu tratamente adecvate de întreținere și urmărire, după cum recomandă medicul, rezultatele bio-lifting cu plasma gel pot fi de lungă durată.

În funcție de zona tratată, activitatea se poate relua imediat. După 12 – 24 ore se pot aplica și produse de machiaj.

Ca și în cazul oricărei alte terapii injectabile, în funcție de sensibilitatea pielii există și un risc minim de echimoze, care pot fi camuflate cu produse cosmetice și care se remit în aproximativ o săptămână.

Se recomandă a se repeta dupa 3-6 luni pentru păstrarea și potențarea liftingului.

Rezultatele sunt vizibile imediat după injectare. Pielea continuă să se redensifice în următoarele luni.

Nu exista niciun risc de fenomene imunologice sau alergice, având în vedere că produsul este propriu organismului, astfel fiind biocompatibil perfect.

Există totuși posibilitatea de a face mici echimoze (vânătăi) la locul de injectare, care dispar în câteva zile, iar imediat după injectare poate ca să apară un minim proces inflamator local, cu înroșire și edem.

Printre contraindicațiile procedurii se numără: febra, tulburările de coagulare, bolile autoimune, tumori, infecții acute pe zona ce urmează a fi injectată, sarcina sau alăptarea.

Terapiile anticoagulante se sistează cu o săptămână anterior procedurii și este nevoie de un interval de aproximativ 2 săptămâni după vindecarea unei infecții acute, înainte de efectuarea procedurii.

Pacientul va evita consumul de alcool și pe cât posibil fumatul timp de câteva zile post-procedură. Iși va administra tratamentul antiviral recomandat, în cazul în care i s-a prescris acest lucru după procedură. Va aplica local gheață sau geluri cu heparină în caz de mici echimoze. Nu va aplica machiaj în ziua procedurii. Va folosi creme de fotoprotecție începând cu ziua a 2-a după procedură. Nu se va expune la soare puternic, respectiv la căldură excesivă (saună) timp de 2 săptămâni după efectuarea procedurii.

Totul pentru tine

Contactează-ne acum!​

Contactează-ne pentru mai multe detalii sau pentru o programare
Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completand campurile de mai jos. Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Cererea de programare a fost trimisă! Un reprezentant ZAEZ MEDICAL te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.